Weekmail 12: Massacantus

Beste commilitones,

Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar zodat de Sint jullie deze nacht kan verblijden met wat lekkers en vele cadeautjes. De Sintvreugde gaat jammerlijk genoeg ook hand in hand met nakende einde van het eerste semester. Het zit er weeral op en de examens komen er weer aan. Tijd om het studentenleven en al het feestgedruis even naast ons neer te leggen en toch even aan ons verstandelijke capaciteiten te werken.
Alvorens we ons volledig gaan isoleren voor de komende acht weken van enig bestaand sociaal contact, gaan we er tóch nog één week tegenaan.

Nu de kerstman ons vorige woensdag een bezoekje is komen brengen op de club en Sinterklaas na morgenavond weer op weg is naar het warme Spanje, komen we helemaal in de kerstsfeer.
Daarom ruilen we maandag onze laatste clubavond om voor de kerstmarkt. Tijd om te gaan schaatsen en heerlijke jeneverkes of glühweins te gaan nuttigen. We spreken af om 20.00u aan de schaatsbaan onder de Stadshal (Emile Braunplein).

Woensdag is het dan de allerlaatste activiteit van het semester, en dat is al jaar en dag de Massacantus. Als je nog steeds mee wilt gaan, kan dit nog, aangezien we nog één ticket over hebben.
Degene die meegaan, hebben eerder deze week een mailtje gekregen van onze penning. Ook als je niet meer meegaat, verwachten we wel dat ge uwe pot betaalt, aangezien we ze voor jullie hebben voorgeschoten. We spreken af om 18.45u aan de Canard Bizar om gezamenlijk naar den Expo te vertrekken. Even meedelen dat de Massacantus begint om 20u en de eerste tempus gepland staat rond iets na 22u. In deze twee uur is het onmogelijk (!) om binnen of buiten te gaan bij den Expo. Hierna blijven de deuren open staan.

Na de massacantus kunnen we nog verder afzakken naar de Overpoort voor een afterparty, waarbij we nog gratis bier voorzien voor jullie in de Canard! De Kerstman blijft maar cadeautjes achterlaten.
https://www.facebook.com/massacantus.gent/?fref=ts

PS: Als laatste cadeau zit in de bijlage van deze mail ook het tweede ABeeke van het jaar, voor zij die woensdag niet op de club waren (foei trouwens!)

Verder wens ik iedereen nog prettige feestdagen, ne zatte oudjaar, veel succes met de examens en hoop ik jullie allemaal terug te zien in het tweede semester.

Ut Vivat, Crescat et Floreat KHSM Antwerpen Boven