Weekmail 2

Beste commilitones,

wees gegroet en welgekomen op de tweede AB week van het semester. Deze week geven we de officiële start aan ons jaar: het is namelijk morgenavond de come-in. Dus zin in een gezellige babbel, een gratis pintje en een dik feestje? Zak dan zeker af naar de Canard Bizar want het wordt zeker en vast een knaller van formaat!

Het is ook de perfecte kans om de nieuwe generatie AB’ers eens te ontmoeten, met alle nieuwe schildknapen die aanwezig zullen zijn. Voeg daar nog aan toe dat onze teerbeminde Prosenior Jonas dinsdag zeer vroeg moet opstaan, maar ook geen nee kan zeggen tegen een gratis pintje, wel dan wordt het zeker en vast een avond om niet te missen.

De rest van de weekdagen staan ingepland als vaste kater dagen, we gaan het dus rustig aan doen.

Volgende week vliegen we er weer dik in met onze clubavond op maandag en het schachtenkonvent op dinsdag. De nieuwe schildknapen worden dus ook volop mee betrokken in al het heisa van den AB.

Met andere woorden, het komt dik in orde! Tot zover mijn wekelijkse update over al wat AB is. Hopelijk tot morgen.

Senior out!

Ut Vivat, Crescat et Floreat KHSM Antwerpen Boven

Xeno De Vriendt

Praeses 2016-2017