Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierolympics | Vice Neemt Over

19 april @ 08:00 - 22 april @ 23:30

Welkom Welkom Allen!
Dit jaar zullen de Bierolympics plaatsvinden tijdens de Vice neemt over komende week. Wat houdt dit in? Wel er zullen dus verschillende landen strijden voor medailles tijdens deze spelen.
Er zullen dus teams van 4 moeten gevormd worden en jullie mogen een land naar keuze vertegenwoordigen. Er zijn 3 disciplines waarbij er punten te verdienen zijn. Er zal een algemeen klassement en een tussenklassement per discipline zijn. De Disciplines vragen teamwork, sport en natuurlijk beetje drinken
Het is dus de bedoeling dat elk team de 3 disciplines uitvoert voor Woensdag 21/4 23:59. Disciplines kunnen doorgestuurd worden, sommige zijn op locatie waarbij iemand de tijd zal meten vanaf een afstand. Dit gebeurd coronaproof natuurlijk. De spelen zullen beginnen vanaf Maandag 19/4 en het finale klassement zal Donderdag 22/4 op Discord gepresenteerd worden.

DISCIPLINE 1:
Cara-Suicides
Hierbij zal het team van 4 een collectieve suicide moeten lopen. Een suicides is een loopoefening waarbij je eerst 10 meter loopt naar ene lijn en dan terug naar het beginpunt. Hierna loopt je 15 meter en dan weer terug naar het begin. Dit gaat zo verder en verder. In deze versie zal het team van 4 dus samenwerken om dit samen af te leggen, dus ze wisselen nadat iemand terug naar het beginpunt is gekeerd. Maar er zal bij elke gefixeerde afstand een Cara staan die ze zullen leegdrinken vooraleer te terug mogen lopen. Bv. Persoon A loopt 10 meter, ad de cara en loopt naar start. Hierbij tikt hij Persoon B aan en loopt Persoon B 15 meter naar een cara, ad deze en terug naar start. Dit tot alle 4 de personen zijn geweest. Alle teams zullen dit afzonderlijk doen zodat er geen samenscholing is. De snelste tijd krijgt de meeste punten!

DISCIPLINE 2:
Estafette
Heel simpel dit zal een ad estafette zijn. Iedereen weet wel wat dit is maar we gaan het toch nog eens uitleggen. De 4 deelnemers zullen allemaal een beker hebben met een drankje (bier dus voor iedereen die drinkt) En de eerste zal beginnen met atten en als deze klaar is begint de volgende. Dit gebeurd zo snel mogelijk. Hierbij is de keuze dit online te doen of op locatie, het kan coronaproof met iemand dat op afstand de tijd meet. Online in een videocall kan dit ook natuurlijk. Snelste tijd krijgt de meeste punten!

DISCIPLINE 3:
Praesidium Foto Hide&Seek
Dit is de laatste discipline van het spel. Hierbij zullen enkele praesidiumleden zich bevinden op een speciale Locatie in Gent. (Dit wordt nog meegedeeld) Hierbij krijgt elk team 30 minuten om zoveel mogelijk personen te vinden. Dit moet je bevestigen met een foto, op afstand met deze persoon. Het team met de meeste personen in de snelste tijd, krijgt de meeste punten.

Inschrijven liefst voor Zondag 18/4 23:59 via deze link.
Latere inschrijvingen worden misschien nog aanvaard -> DM de Vice dan x

Good Luck and may the best Country win!
-Vice-Praeses C├ędric Host of the 2021 Bierolympics

Gegevens

Begin:
19 april @ 08:00
Einde:
22 april @ 23:30