Warning: Undefined property: stdClass::$content in /customers/1/7/4/antwerpenboven.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OLAB avond

25 maart 2023 @ 19:00

Geachte OLAB
 
Het is nog eens dringend tijd voor een heuse OLAB reünie!
Daarom organiseren mijn praesidium en ik deze fantastische activiteit voor jullie. Haal die (inmiddels met stof bedekte) linten al maar uit de kast, begin die stemmen al maar te smeren en zet al maar een gigantisch groot kruis (of een hartje, of ons mooi monogram, …) op je kalender op 25 Maart. Dit niet te missen evenement zal plaatsvinden in het hartje van Antwerpen, in café ‘den Bengel’ (Naast café ‘den Engel’, wat onder de OLAB al beter gekend is). Met uitzichten over de grote markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal belooft het een fenomenale avond te worden. We zullen om 19u erin vliegen met een kleine receptie, waar we kunnen bijbabbelen, oude verhalen kunnen ophalen en waar mijn praesidium en ik jullie beter kunnen leren kennen. Tegen een uur of 9 zal de avond overgaan in een club, die vooral inzet op het thema van de ‘reünie’. D.w.z. met voldoende colloquiums, speechmogelijkheden en de mogelijkheid om codexliedjes aan te vragen, om zo prachtige herinneringen (en misschien wel verloren tradities) terug boven te halen.
We vragen wel om jullie verplicht in te schrijven via onderstaande link, zo kunnen wij een goede inschatting maken om alles klaar te zetten en voldoende hapjes te voorzien.
Wij kunnen alvast niet wachten, tot dan!
 
Samengevat:
Wat? OLAB reünie
Waar? Café den Bengel, Antwerpen
Wanneer? 25 Maart 2023
Prijs? Gratis! (Erelidgeld en/of Sponsoring wordt met een grote glimlach ontvangen)
Programma? 19u-21u: Receptie
21u-24u: Club
24u-…: Nog éne drinken in het café
Dress code? Eloquent chic
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat KHSM Antwerpen Boven
Praesidium ’22-‘23

Gegevens

Datum:
25 maart 2023
Tijd:
19:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/617376436817697

Locatie

café Den Bengel
Grote Markt 5, 2000 Antwerpen + Google Maps