Warning: Undefined property: stdClass::$content in /customers/1/7/4/antwerpenboven.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/third_party_compat/module.third_party_compat.php on line 482 Warning: Undefined property: stdClass::$content in /customers/1/7/4/antwerpenboven.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/third_party_compat/module.third_party_compat.php on line 482
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schachtenkonvent

17 oktober @ 20:30 - 23:30

𝗢𝗣𝗚𝗘𝗟𝗘𝗧: 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝟮𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝘂𝗶𝘁𝗹𝗲𝗴!
Proseniores, commilitones en sympathisanten
 
Het schachtenkonvent is het evenement waar wij menig schildknaap laten zien, hoe den AB een club doet.
Prosit wie? Pagina wat? Vinger hoeveel? Het wordt deze avond allemaal duidelijk.
 
Voor de toekomstige schachten is dit het uitgelezen moment om nog voor de doop een echte AB club mee te maken, en te zien of dit iets voor jou is. Wij raden dan ook aan om zeker te komen!
 
Voor de commilitones is dit uiteraard nog eens een goede kans om een club bij te wonen. Niet alleen dat, wij zoeken nog steeds een penning en deze zal op het schachtenkonvent verkozen worden. Dus wil je je kandidaat stellen? Kom af, en treed in de voetsporen van de enige echt Marie!
 
Het schachtenkonvent valt uitzonderlijk plaats op een zondag. Wij weten dat dit voor sommigen zeer vervelend kan zijn. We begrijpen het daarom als je pas later kan inpikken. Probeer vanaf het begin mee te doen, maar kom je toch later? Laat het praesidium iets weten.
 
De club kost zoals gewoonlijk 11 euro en het Io Vivat is om 20:30. Schlidknapen worden verwacht om 20 uur voor de uitleg te krijgen.
De club is in de grote zaal van de Canard Bizar.
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat
KHSM Antwerpen Boven
Praesidium 2021-2022

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
20:30 - 23:30

Locatie

Canard Bizar – Grote Zaal
Overpo
Gent, 9000
+ Google Maps
Site:
www.canardbizar.be